Bobiler AS i Bergen | Tlf: 55 22 02 55 | Mob: 90 69 69 70

Brukte bobiler

Tenker du på å bytte Bobil?

Har du problem med å få solgt din Bobil? – Da er vi den rette samarbeidspartneren!

Ved kjøp av ny Bobil ønsker mange kunder at vi tar deres gamle bil i innbytte. Er din innbyttebil i fra en av våre merker er det ikke vanskelig for oss å finne en ny kjøper. Andre bilmerker må vi vurdere individuelt. Da kan vi om ønskelig være behjelpelige med å formidle salget. Bobiler AS tilbyr et komplett tilbud når det gjelder salg av nye Bobiler og kommisjonsbiler, service, levering og montering av utstyr, reparasjoner med mer.

BETINGELSER FOR BRUKTBIL MEGLING
Følgende betingelser gjelder ved formidling av bruktbiler gjennom Bobiler AS. Ved et salgsoppdrag for bil, gir selger oss enerett til salg av bilen i vårt nærområde, definert som Hordaland, Sogn og Fjordane med omegn.
For biler som ligger utenfor dette området, vil vi ikke påberope oss enerett.
I utgangspunktet vil vi gjøre hele jobben fra «start til mål», men vi har fleksible betingelser avhengig av hvor stor del av jobben vi gjør og i hvilken grad du som selger bidrar.

– Provisjon (ta kontakt for et tilbud)
– Gratis innmelding
– Gratis utarbeidelse av salgsmateriell (grunnpakken)
– Annonsering på internett: finn.no og Bobileras.no
– Annonsering i Bergens Tidene etter avtale.
– Finansieringsbistand fra Elcon

FREMGANGSMÅTE VED FORMIDLINGSSALG
Selger registrerer all informasjon om Bilen hos oss. Vi besiktiger bilen sammen, tar bilder for bruk i markedsføring, foretar prisvurdering og inngår skriftelig avtalebetingelser. Salgsprosessen starter omgående. Bilen selges og kjøpsavtale undertegnes. Ved overlevering foretas en funksjonskontroll av bilens utstyr, prøvekjøring og generell besiktigelse.
Når kjøper har funnet Bilen i orden, signeres overtakelsesprotokoll. Kjøper får overlevert bilen først når hele kjøpesum er innbetalt og bilen er registrert.
Oppgjør til selger gjøres omgående og senest en uke etter overlevering og ferdigstillelse av papirer.

* Bilen sjekkes for heftelser og rette eierforhold, sålangt det er mulig.